RSS

ΚΡΕΠΕΣ

ΥΛΙΚΑ:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
2 ΑΥΓΑ
1 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
1 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
5 ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ (ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ)
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά και φτιάχνουμε έναν ωραίο χυλό.
Σε αντικολλητικό τηγάνι αλοίφουμε με ένα πινελάκι λίγο βιτάμ και ρίχνουμε χυλό τόσο όσο να σκεπάσουμε τον πάτο. Μετά με κάποιο τρόπο γυρνάμε την κρέπα από την άλλη πλευρά (με σπάτουλα ή πετώντας την στον αέρα ή όπως μπορεί ο καθένας τελοσπάντων). Ψήνετε και από την άλλη και τη βγάζουμε. Συνεχίζουμε βουτιρώνοντας πάντα το τηγάνι μας.
Μετά βάζουμε την όρεξη μας και τη φαντασία μας να γεμίσει τις κρέπες. Μερέντα, μαρμελάδα, μπισκότα, ξηρούς καρπούς και ότι άλλο θέλουμε αποτελεί τη γέμιση.
Το έξυπνο σε αυτή τη συνταγή είναι ότι η κρέπα μπορεί να γίνει και με αλμυρά υλικά. Αλλαντικά, αλοιφές, τσιπς και ό,τι άλλο θέλω.
Βάλε φαντασία δηλαδή και καλή όρεξη!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.